Cadoul făcut de vechea conducere a Primăriei Snagov comunității – datoria de 6 milioane de euro și demersurile actualei conduceri de a debloca situația curentă

by admin
Cadoul făcut de vechea conducere a Primăriei Snagov comunității – datoria de 6 milioane de euro și demersurile actualei conduceri de a debloca situația curentă

Situația financiară lăsată drept moștenire nu este una fericită. Acest lucru a fost transparent comunicat de Mihai Anghel încă de la începutul mandatului, în urma unei analize financiare pe care a efectuat-o.

Actuala conducere a Primăriei Snagov încearcă să soluționeze problemele financiare pentru a putea demara proiectele ce se înscriu în planul de dezvoltare al comunei Snagov. În momentul de față, prioritar este proiectul de reabilitare (reconstrucție) a liceului Mihail Kogălniceanu, un important centru educațional.

În vederea soluționării debitului de 6 milioane de euro ce trebuie returnat și dobândit prin pierderea finanțării, Primarul Mihai Anghel și Radu Mărginean, City Manager Snagov, au discutat cu reprezentanții Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Într-un comunciat de presă publicat de acesta pe pagina oficială, Mihai Anghel anunță implicarea domnului Ministru CSEKE Attila care îi asigură pe cetățenii Snagovului de implicarea sa în această probleme-cheie cu care se confruntă conducerea – „Pasul făcut astăzi a fost reprezentat de o întâlnire la nivelul conducerii Ministerului Dezvoltării, în cadrul căreia dl. Ministru CSEKE Attila ne-a asigurat de suportul dânsului.

În acest context, amintim și întâlnirea de săptămâna trecută a echipei cu Prim-Ministrul Florin Cîțu, pe aceeași temă. Grație impicării Administației actuale și a primarului, souțiile de deblocare a situației financiare curente încep să prindă contur.

0 comment
0

Articole similare

Leave a Comment