Eforturi susținute de creștere a ritmului vaccinării în Ilfov

by admin
Eforturi susținute de creștere a ritmului vaccinării în Ilfov

Imunizarea, efort colectiv al autorităților locale cu competențe pe zona medical-administrativă, pentru sănătatea populației județului. Ilfov dorește să devină exemplu de bune practici în domeniu.

Numărul centrelor de vaccinare împotriva virusurul SARS-CoV-2 din judeţul Ilfov se măreşte. Consiliul Judeţean Ilfov a aprobat, miercuri, un protocol cu Primăria Comunei 1 Decembrie, pentru dotarea cu echipament a centrului din comună şi includerea acestuia în strategia naţională de vaccinare. 
 
Sănătatea ilfovenilor se numără printre priorităţile mele din acest mandat de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov. Prin proiectele pe care le implementez sau le susţin, alături de colegii mei din conducerea CJ Ilfov, vreau să mă asigur că fiecare locuitor care doreşte să se vaccineze va putea face acest lucru cât mai aproape de casă, se va putea programa cât mai rapid şi cu eforturi cât mai mici. Sunt direct interesat să-i ajut pe ilfoveni să se protejeze astfel de această boală, să-şi protejeze familiile şi apropiaţii, pentru a reuşi toţi să revenim la vieţile de dinainte de pandemie.
 
Este un efort pentru toţi, dar sunt convins că împreună vom reuşi. Cu investiţiile din Comuna 1 Decembrie, ajungem la 21 de centre de vaccinare anti-COVID în judeţul Ilfov, aproape dublu faţă de câte erau la debutul etapei a 3-a de imunizare. Şi nu ne vom opri aici.
 
La şedinţa de miercuri, s-a votat un alt proiect prin care 17 km de drumuri, care au fost modernizate prin Direcția de Investiții a Consiliului Județean, se întorc în administrarea localităţilor Buftea, Mogoșoaia, Ciolpani și Clinceni. Alţi 16 km de drum vor fi reabilitaţi tot din bugetul Consiliului Judeţean, pentru a sprijini astfel primăriile să salveze o parte dn buget şi pentru a ajuta implicit comunităţile.
 
Miercuri, consilierii judeţeni au mai votat pentru:
– lucrările de eficientizare energetică a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea;
– premierea echipei Clubului Sportiv Orăşenesc Voluntari, câştigătoare a Cupei României la baschet masculin.
 
Ilfovenii trebuie să ştie că au în actualul mandat al Consiliului Judeţean Ilfov un partener, un vecin şi un prieten. 
 
#pentruilfoveni #cjIlfov #judetulIlfov
0 comment
0

Articole similare

Leave a Comment