OHT Medical Center – 10 motive pentru a face Ozonoterapie

by admin
DE CE OZONOTERAPIE?
10 motive pentru a o folosi:
1. Este singura terapie care creste oxigenarea globala a organismului si, in acest fel, productia de energie la nivelul fiecarei celule, facand astfel posibila o functionare normala a tuturor tesuturilor si organelor, dar fara a genera radicali liberi si a creste stresul oxidativ.
2. Accelereaza procesele de vindecare si regenerare celulara, fiind utila in convalescenta dupa boli grave, de exemplu stari infectioase, infarct de miocard, accident vascular cerebral, interventii chirurgicale pentru cancer.
3. Creste productia de interferon la nivelul organismului. Nivelul de gamma-interferon poate creste de 400 – 900% dupa administrarea de ozon. Interferonul este implicat in controlul globulelor albe responsabile de identificarea si distrugerea agentilor patogeni biologici si a celulelor canceroase. Interferonul, ca medicament, a fost aprobat pentru tratamentul a numeroase boli grave: scleroza multipla, anumite forme de leucemii, granulomatoza cronica, melanomul malign.
4. Creste productia factorului de necroza tumorala, o proteina care impiedica dezvoltarea celulelor canceroase.
5. Creste productia de interleukina 2, unul dintre factorii esentiali ai sistemului imunitar, mai ales ai imunitatii celulare (cea implicata in raspuns imun de lunga durata).
6. Oxideaza placile arteriale si le destructureaza, fiind utila in bolile secundare aterosclerozei (cardiopatie ischemica stabila dar si post-infarct,in ateromatoza carotidiana dar si post accident vascular cerebral, in arterite) dar si in arterioscleroza (diabetic cu afectare renala si retiniana).
7. Accelereaza utilizarea glucozei si a acizilor grasi in scopul producerii de energie la nivelul celulelor, inclusiv in repaus. In acest fel creste metabolismul bazal, cresc arderile iar organismul pierde din kilogramele in plus si se regenereaza.
8. Ozonul stimuleaza producerea si functionarea enzimelor antioxidante. Stresul oxidativ prin excesul de radicali liberi este mecanismul care sta la baza procesului de imbatranire, degenerare si imbolnavire.
9. Este imunomodulator, stimuland functia globulelor albe la concentratii mici si medii si fiind imunodepresiv in concentratii mari, fiind un tratament complementar foarte eficient in bolile autoimune.
10. Este o terapie utila atat in scop preventiv, prin aceea ca stimuleaza imunitatea, regenerarea celulelor, incetineste procesul de imbatranire, degenerare si boala dar este si o terapie complementara care se poate asocia, cu succes, terapiilor conventionale intr-o multitudine de afectiuni (infectioase, vascular-ischemice, degenerative, autoimune, neoplazice etc).
In luna decembrie, “Luna cadourilor”, venim in intampinarea dumneavoastra cu pachete promotionale.
.
.
Vă puteți programa pentru consultații Medicina Interna, accesând www.doctorpacuraru.ro
0757 745 761 www.oht.ro OHT Medical Center Recepție: 0757 745 761 📍Adresa noastră: Str. Mihai Eminescu nr. 10, sat Tâncăbești, comuna Snagov, jud. Ilfov
.
.
.
.
0 comment
0

Articole similare

Leave a Comment