OHT MEDICAL CENTER – Neuropatia Periferica.

by admin
NEUROPATIA PERIFERICA
Neuropatia periferica este o afectiune ce poate fi determinata de o boala nervoasa locala sau poate fi datorata unei afectiuni sistemice, se manifesta prin amorteala(parestezie) , scaderea sensibilitatii sau a fortei musculare in teritoriul nervilor afectati. Incidenta in crestere a diabetului zaharat (ce cauzeaza neuropatia diabetica), a patologiei tiroidiene si a bolilor autoimune determina sporirea procentului din populatie suferind neuropatii periferice.
Sistemul nervos periferic este cel care conecteaza creierul si maduva spinarii cu alte structuri ale organismului. Nervii asigura comunicarea dintre creier si muschi, piele, organele interne si vasele sanguine.
Cauzele:
* Traumatism;
* Diabet;
* Hepatita;
* Alcoolism;
* Hiv-Sida;
* Reactii adverse la medicamente;
* Compresii nervoase produse de: carje, proteze, aparate gipsate.
Tratamentul neuropatiei periferice consta intr-o viata, alimentatie si o pshiologie sanatoasa. Pe langa toate astea, in centrele de recuperare se efectueaza pentru tratamentul neuropatiei periferice o serie de proceduri precum electroterapie, kinetoterapie, masaj.
Va asteptam in clinica noastra OHT MEDICAL CENTER in Str. Mihai Eminescu nr. 10 Tancabesti, comuna Snagov, judetul Ilfov.

Programari la : 0757745761 sau la 0766692859.

0 comment
0

Articole similare

Leave a Comment