Snagov, responsabilitate civică în sezonul estival

by admin
Astăzi, împreună cu angajați ai primăriei, ai serviciului de gospodărire comunală, consilieri locali și persoane apropiate ideilor liberale, am încercat să ofer un exemplu de responsabilitate și spirit civic în localitatea noastră.
Acțiunea de văruire a bordurilor, de curățare a spațiilor verzi și decolmatare a șanțurilor a avut drept scop conștientizarea fiecărui membru al comunității cu privire la responsabilitățile pe care le avem în acest sens.
Mai mult decât atât, fiecare locuitor al Snagovului are obligația, conform legii, sa își curețe/întrețină zona verde din fața curtii unde locuiește.
Este totodată un gest de solidaritate si efort comun de a putea echilibra problemele financiare ale primăriei, generate de datoriile enorme pe care aceasta le are, sens în care, suntem datori să dăm curs obligațiilor legale, dar și să înțelegem că aceste obligații nu sunt în sarcina primăriei, ci a cetățenilor.
Menționez că, în următoarele zile, fiecare cetățean va fi înștiințat cu privire la necesitatea curățării/întreținerii spațiului verde din fața curții sale/locuinței sale.
Consider că doar printr-un efort comun și doar împreună, în semn de apreciere și respect reciproc, vom putea face din localitatea noastră un simbol al Ilfovului și un model de bune practici pentru alți ilfoveni și nu numai.
Primar,
Anghel Mihai
0 comment
1

Articole similare

Leave a Comment